Kesäkurpitsakakku
Kesäkurpitsakakku
Ainekset
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 tl ruokasoodaa
2 kananmunaa
1 dl maitoa
½ dl öljyä
1 dl kesäkurpitsa raastetta
tummia suklaanappeja koristeluun
Valmistus
1. Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja voitele neliskanttinen kakkuvuoka.
2. Mittaa sokeri, vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe, vaniljasokeri ja ruokasooda monitoimikoneen kulhoon. Sekoita hitaalla teholla.
3. Lisää kuivien aineiden joukkoon kananmunat, maito, öljy ja raastettu kesäkurpitsa. Sekoita nopeimmalla teholla, kunnes taikina on tasaista.
4. Kaada taikina voide
ltuun kakkuvuokaa
n ja ripottele päälle suklaanappeja.