Rosollipiirakka
Rosollipiirakka
Ainekset
500 g torttutaikinalevyjä
noin 250 g rosollia
(lisää halutessasi sinihomejuustoa tai vuohenjuustoa)
Valmistus
Löytyykö kaapista rosollin tähteet ja torttutaikinaa? Näistä ainesosista voit luoda herkulliset rosollipiirakat!
1. Ota torttutaikinalevyt huoneenlämpöön sulamaan hyvissä ajoin. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
2. Leikkaa sulaneet taikinalevyt puoliksi ja levitä ne leivinpaperilla vuoratulle pellille. Aseta jokaisen taikinaneliön päälle rosollia. Jos haluat, voit viimeistellä piirakat juustolla, kuten sinihomejuustolla tai vuohenjuustolla.
3. Paista piirakoita uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes taikina on kohonnut ja saanut kauniin kullanruskean värin.
Valmistusaika: 30 minuuttia + taikinan sulatus