Pinaattilätyt

annosmäärä
1
valmistusaika
30 min
Tee herkulliset pinaattilätyt 30 minuutissa! Ohjeet ohutten lettujen valmistukseen ja vinkkejä täytteiksi.
Pinaattilätyt
1
30 min
Ainekset

75 g pakastepinaattia
2½ dl maitoa
½ dl voisulaa
1 kananmuna
1½ dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa

Valmistus

1. Sulata pinaatit joko yön yli jääkaapissa tai mikrossa pienessä määrässä vettä. Yhdistä sulatetut pinaatit ja maito. Lisää joukkoon voisula ja sekoita massa tasaiseksi tehosekoittimella tai käsin vatkaten. Lisää joukkoon kananmunat ja vatkaa voimakkaasti.

2. Sekoita keskenään vehnäjauho ja suola. Lisää jauhoseos taikinaan pienissä erissä, jotta massa ei paakkuunnu. Anna taikinan turvota huoneenlämmössä peitettynä 5–10 minuuttia.

3. Paista kuumalla pannulla runsaassa voissa mahdollisimman ohuita lettuja. Käännä pinaattiletut pitkällä lastalla, kun keskustakin on vaihtanut väriään.

Nauti lettuja lämpiminä esimerkiksi hillotettujen puolukoiden ja ranskankerman kanssa.

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 1

Jäikö nälkä?

Tilaa leivontaideat sähköpostiisi!