Suklaatryffeli
2 dl kuohukermaa
100 g Kinder-suklaapatukoita
50 g suolatonta voita
1 dl tummaa kaakaojauhetta
[vc_row][vc_column][vc_column_text]1. Kiehauta kerma kattilassa ja nosta sitten pois liedeltä. Lisää joukkoon Kinder-suklaapatukat pätkittyinä ja voi kuutioituna.
2. Jos sinulla ei ole Kinder-suklaata, voit halutessasi käyttää mi
tä tahansa lasten suosimaa suklaalaatua.
3. Sekoita, kunnes ainekset ovat sulaneet ja massa on yhtenäistä.
4. Kaada suklaamassa laakeaan pakastuksen kestävään kulhoon ja siirrä hetkeksi pakkaseen kovettumaan.
5. Älä kuitenkaan unohda
massaa pakkaseen, sillä jäist
ä massaa on vaikeampaa työstää!
6. Nosta kulho pakkasesta ja nostele massasta tasakoko
isia paloja kahta lämmitettyä lusikkaa hyödyntäen.
7. Pyörittele paloista nopeasti siistejä palloja, sillä liiallinen käsittely ja lämpimät kädet saavat suklaan sulamaan nopeasti.
8. Jos työvaihe venyy syystä t
ai toisesta, voit laittaa pallot ja suklaamassan aina välillä takaisin pakkaseen hetkeksi jähmettymään.