Täytetyt Croissantit
1 paketti Danerollesin croissants tuoretaikinaa
TÄYTE
1 pss pinaattia
2 tl öljyä + voita
1 pkt fetajuustoa
PÄÄLLE
1 kananmuna
1 kourallinen vaaleita seesaminsiemeniä
Esilämmitä uuni 200 °C asteeseen.
1. Kuullota pinaattia öljy-voi -seoksessa nopeasti niin, että lehdet säilyvät kirkkaanvihreinä mutta pehmenevät. Siirrä pinaatit pieneen kulhoon ja sekoita joukkoon murennettu feta. Muotoile massasta tiivis pallo.
2. Avaa tuoretaikinapaketti ja rullaa taikina pakkauksen ohjeiden mukaisesti uunipellille kolmioiksi. Täytä jokaisen kolmion alareunaan teelusikallinen pinaatti-fetatäytettä ja pyöritä croissantit kiinni ohjeiden mukaisesti.
3. Voitele croissantit kananmunalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Paista uunissa noin 10–15 minuuttia, kunnes taikina on kullanruskea ja kypsä.
Tarjoile tuoreet croissantit lämpiminä sellaisenaan.
Valmistusaika: 20 minuut
tia Annosmäärä: 6 croissanttia